Social top menu

Business Cases aanmelden

Beste Klant,

Uw organisatie maakt gebruik van onze personeelsplanning software Rostar CAS. Wij zijn altijd benieuwd naar de ervaringen van onze klanten. Hier kunnen wij zelf van leren maar ook zijn deze van toegevoegde waarde voor organisaties die zich aan het oriënteren zijn naar een oplossing voor de personeelsplanning.

Wij willen u verzoeken om onderstaande vragen in te vullen. De antwoorden worden vervolgens samengevat en beschreven in een korte Business Cases. De cases bestaat uit drie onderdelen; Uw organisatie, de aanleiding om over te stappen naar een professionele tool en als laatste het resultaat van de implementatie.

Uiteraard kunt u deze case ook gebruiken en wordt er niets gepubliceerd zonder goedkeuring. Om u alvast een beeld te geven hoe wij deze case opmaken en gebruiken hebben wij twee voorbeelden toegevoegd. Klik op de case om deze te bekijken

Mocht u nog vragen hebben neem dan contact op met de afdeling Marketing. Te bereiken via telefoon 0346 – 707100 of per mail op marketing@paralax.com.

  • Sfeerbeeld Upload een afbeelding of sfeerbeeld van de organisatie. Als u deze niet heeft zullen wij deze vervangen door een stockfoto.
  • Te vermelden contactgegevens
  • Uw gegevens (niet gepubliceerd)