Social top menu

Enterprise Workforce Management

De term enterprise workforce management (WFM) software omvat desktop en mobiele programma's die bedrijven helpen bij het verbeteren van de personeelsplanning. Met het gebruik van WFM software is het mogelijk om inzicht te krijgen in de bedrijfsprocessen op het gebied van personele bezettingen. Met de software kun je bedrijf kritische processen in kaart brengen, bijvoorbeeld, de minimale bezetting wat nodig is op een bepaald moment van de dag om een product of dienst te leveren.

De WFM software biedt functionaliteiten die helpen bij het optimaal inzetten van personeel, rekening houdend met wetten en regelgeving.

Continuïteit, kostenreductie, optimalisatie, groei en toenemende concurrentie zijn uw grootste uitdagingen. Het aantrekken en behouden van gekwalificeerd personeel is daarbij essentieel.

Onze bijdrage aan een geïntegreerd Enterprise Workforce Management proces is ontwikkeld om je te helpen bij deze uitdagingen en bij het realiseren van de organisatiedoelen. Onze oplossingen beslaan het hele terrein van capaciteitsmanagement, personeelsplanning en tijdregistratie tot facturatie en verloning. Uiteraard met real-time managementrapportages gedurende het gehele operationele proces. Pluk, net als andere succesvolle organisaties, de vruchten van onze uitgebreide, sectorspecifieke kennis, ervaring en expertise.