Social top menu

Door het overzichtelijk maken van onze contract-uren hebben wij de plus-uren beter in de hand.

Wie

BASF is wereldwijde leider in de chemie en ontwikkelt, produceert en levert grondstoffen, producten en oplossingen voor klanten in bijna alle sectoren en industrieën. Bij BASF in De Meern werken zo’n 250 medewerkers aan onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop van proceskatalysatoren voor toepassing in de voedingsmiddelen-, farmaceutische en petrochemische industrie.

Probleemstelling

BASF in De Meern heeft zo’n 100 productiemedewerkers die 24 uur per dag in 5 ploegen op 3 verschillende plants worden ingepland. Voorheen werd dit rooster ‘handmatig’ samengesteld door de shift supervisors, wat niet heel efficiënt was. BASF was dus op zoek naar een gebruikersvriendelijk personeelsplanningsysteem.

Resultaat

“Met Rostar CAS hebben we een overzichtelijke urenregistratie per productielijn en per persoon. We kunnen nu vooraf zien of we genoeg gekwalificeerde medewerkers voor een dienst hebben en achteraf de efficiëntiecontrole doen. De gerealiseerde uren worden direct aan Finance & Control en de salarisadministratie doorgegeven. Achteraf kunnen we ook zien of onze vooraf gestelde begroting klopt.”

Download de volledige business case!

  • privacy en cookie statement
Heb je hier vragen over? Stel die dan direct aan Arnold Panis:
Stuur een mail
Heb je hier vragen over? Neem dan contact op