Social top menu

ProRail

"Het is gelukt mede dankzij de goede en intensieve samenwerking."

“Er zat een flinke tijdsdruk op de implementatie van de geautomatiseerde gegevensuitwisseling.”

Wie

ProRail is dé spoorinfrastructuurbeheerder van Nederland en daarbij verantwoordelijk voor het gehele spoorwegnet: aanleg, onderhoud, beheer en veiligheid. ProRail en Paralax werken al geruime tijd naar tevredenheid samen. Rostar CAS is het personeelsplanningssysteem waarmee de verkeersleiding medewerkers, in 24-uurs diensten, continue inroostert. De planning en registratie van aanwezigheden, afwezigheden en vergoedingen vindt plaats in Rostar CAS.

Probleemstelling

ProRail is een project gestart waarbij het HRM-pakket (SAP) werd uitgefaseerd en per 1 januari 2018 alle HRM/Payroll-gerelateerde processen in AFAS Profit moesten worden uitgevoerd. Dit had consequenties voor Rostar CAS aangezien voor enkele processen gegevensuitwisseling noodzakelijk is, zoals het uitwisselen van bovenwettelijk verlof. Paralax is gevraagd een vooronderzoek te doen naar de implicaties. Er zijn een aantal workshops gehouden en dit is vastgelegd in ontwerpdocumentatie. Een goed vertrekpunt voor het project!

Resultaat

"Er zat flinke tijdsdruk op de implementatie maar dankzij de goede en intensieve samenwerking tussen Paralax, Conclusion en ProRail-medewerkers is het gelukt binnen de voorgestelde tijd. Al onze Rooster gebonden medewerkers die in 24-uurs diensten werken, met alle gerelateerde cao regelingen, worden nu gekoppeld aan het nieuwe Mijn personeelszaken voor heel ProRail. Alle inkomende stromen en de looncomponentenexport werken nu naar behoren."

Download de volledige business case!

  • privacy en cookie statement

Meer informatie over deze branche?

Voor ProRail hebben wij de volgende Paralax software ingezet:

Heb je hier vragen over? Stel die dan direct aan Arnold Panis:
Stuur een mail
Heb je hier vragen over? Neem dan contact op