Social top menu

Care Talents (member of House of Ta!ents) heeft gekozen voor Rostar CAS voor het inplannen van uitzendkrachten

14 februari 2017 Perberichten

Mechelen, 14 februari 2017 – HR-groep House of Ta!ents kiest voor de personeelsplanningsoplossing Rostar CAS van Paralax Planning Solutions voor het inplannen van uitzendkrachten binnen de zorgsector.

House of Talents

House of Talents werd in 2008 opgericht door Steve Rousseau. Vandaag groepeert de dienstengroep, gespecialiseerd in knelpuntprofielen, 8 verschillende Talents die samen meer dan 400 mensen tewerk stelt. House of Ta!ents was voor hun bedrijf CareTa!ents, projectstaffing van verpleegkundigen, werving en selectie van zorgmedewerkers en HR consultancy binnen de zorgsector, op zoek naar een personeelsplanningstool waarmee op een efficiënte manier medewerkers worden ingeroosterd. De oplossing vonden zij in Rostar CAS van Paralax. Rostar CAS zal bijdragen aan een duidelijke communicatie naar zowel de werknemers als de opdrachtgevers. Het wordt voor Care Ta!ents ook mogelijk hun medewerkers concreter aan te sturen door de integratie van KPI rapportages.

Momenteel wordt er bij House of Ta!ents veel manueel werk verricht door eigen consultants, en gaat veel tijd verloren aan het overnemen en structureren van de planning. De nieuwe planningsoplossing moet bijdragen aan een geautomatiseerd proces waar foutmarges gereduceerd worden en er een optimale planning ontstaat voor consultants, interimarissen en klanten van House of Ta!ents.

“Controles op attesten en de inzetbaarheid van de kandidaten op een automatische manier afstemmen op de noden van onze klanten zijn belangrijke speerpunten die meegenomen zijn in de keuze voor een planningstool”, aldus Pieter Claeys, Operations Manager bij House of Ta!ents. “De keuze voor Paralax is voortgekomen uit goede referenties en de proactieve manier van denken. Dit heeft ons overtuigd dat we bij Paralax aan het juiste adres waren.”

“We zijn blij dat we House of Ta!ents kunnen ondersteunen in hun professionele groei en in de optimalisatie van de planning”, aldus Kris van Kerkhoven, accountmanager, Paralax België. “Met Rostar CAS bieden wij een oplossing die op strategisch, tactisch en operationeel niveau aan de eisen van opdrachtgevers en uitzenders voldoet. Het biedt altijd inzicht in de beschikbaarheid, kosten en knelpunten van de planning.”

Auteur:

bio
Wij zoeken nieuwe collega'sBekijk hier onze vacatures!
+