Social top menu

Tijd is een kostbaar bezit. De tijd die u heeft, moet u dus efficiënt en doelmatig inzetten. Een goede resourceplanning helpt u daarbij. Maar die staat niet op zichzelf. Resourceplanning is een bedrijfskritisch proces, dat zich afspeelt op alle niveaus en binnen alle onderdelen van uw organisatie. Het vereist kennis en inzicht om tot een optimale resourceplanning te komen, die aansluit bij uw doelstellingen en uw bedrijfsprocessen ondersteunt.

Paralax helpt u met het bewaken van de tijd, want tijd is een kostbaar bezit. Je kunt tijd maar een keer benutten en eenmaal gebruikt, is het voor altijd verloren.

Organisaties ontwikkelen zich. Personeelsbestanden groeien, doelstellingen en werkwijzen veranderen en digitalisering of nieuwe wetgeving hebben hun invloed. Misschien wilt u overstappen van registreren naar roosteren of van roosteren naar plannen? Of u wilt nóg een stap verder gaan en u richten op scenario analyse, forecasting en capaciteitsmanagement? In al die gevallen is het goed om de inrichting van uw resourceplanning tegen het licht te houden en u af te vragen of deze nog wel aansluit bij de situatie van dat moment.

Heb je hier vragen over? Neem dan contact op Willem Boersma: Stuur een mail
Heb je hier vragen over? Neem dan contact op