Social top menu

Paralax helpt organisaties bij vraagstukken op het gebied van resource planning en resource management. Dit doen wij met doeltreffende adviestrajecten en innovatieve software. Dat doen we niet alleen, maar in samenwerking met betrokken partners, die elk expert zijn op hun eigen vakgebied. Om het pakket aan producten op strategisch, tactisch en operationeel niveau uit te breiden, is Paralax een partnerschap met XIMES aangegaan.

Het Oostenrijkse XIMES is specialist op het gebied van resourceplanning en strategische vraagstukken en heeft jarenlange ervaring in uiteenlopende sectoren. Wanneer je inzicht wilt krijgen in benodigde resources, prognoses wilt maken of je dienstenset wilt optimaliseren, kun je éen van de producten van XIMES inzetten.

TIS, OPA en SPA zijn tools die elk een ander doel dienen. Ze zijn effectief en gebruiksvriendelijk en ontwikkeld op basis van ruime ervaring en de laatste inzichten. De Paralax business consultants zijn opgeleid om met deze software jouw planning nóg doelmatiger in te zetten. Eenmaal ingericht, kun je voortaan snel en eenvoudig antwoord krijgen op vragen als ‘Redden we het volgend jaar met onze eigen mensen?’, ‘Loont het om onze medewerkers op te leiden, zodat ze op meerdere plaatsen inzetbaar zijn?’ en ‘Hoe richt ik mijn diensten zó in dat mijn overbezetting minimaal is?’

Met deze nieuwe planningshulpmiddelen is het totale pakket van Paralax compleet en kunnen we samen met onze klanten kijken hoe we de waardevolle informatie vanuit Rostar CAS slim in kunnen zetten. Wil je weten wat de producten van XIMES voor jouw organisatie kunnen doen? Neem dan contact op met Mark Dedters, business consultant en XIMES specialist bij Paralax.

Mail Mark voor meer informatie over de mogelijkheden

Download onze productsheets en lees hoe deze producten in jouw organisatie kunnen bijdragen aan een efficiënte en optimale resourceplanning.