Social top menu

Op 20 december 2019 is Rostar CAS 5.22 uitgebracht. Naast diverse technische en security verbeteringen brengt deze versie een aantal handige uitbreidingen van bestaande functionaliteiten met zich mee, waardoor het plannen met Rostar CAS nog handiger wordt.

Geavanceerde rapporten met mutaties op bezetting en medewerker
Wil je financiële verrassingen naar aanleiding van de WAB (Wet Arbeid in Balans) voorkomen? Dan kunnen wij nu twee geavanceerde rapporten voor je inrichten die je inzicht geven in annuleringen en wijzigingen in de bezetting. Wie heeft wanneer welke wijziging doorgevoerd? Eventuele kosten kun je op basis daarvan doorberekenen aan de opdrachtgever.

Geavanceerd rapport over aanvragen
In je planning zit een schat aan managementinformatie. Daarom kan het handig zijn om inzicht te hebben in de aanvragen van medewerkers die via het web en de app worden gedaan. Zo kan je belangrijke ontwikkelingen in kaart brengen en analyseren. Bijvoorbeeld over doorlooptijden, het aantal goed- of afgekeurde aanvragen, het aantal ruilingen of prikborditems na publicatie van het rooster. In het nieuwe rapport zijn dit soort gegevens duidelijk opgenomen.

Uitbreidingen Openstaande bezettingsdialoog
De dialoog openstaande bezettingen is een handig instrument voor de planner. De planner kan deze dialoog op elk moment oproepen en gebruiken om snel te navigeren naar openstaande diensten of taken en deze op te vullen. Met openstaande bezettingen zie je in een oogopslag waar gaten in de planning zitten. Met de nieuwe kolom ‘Uren’ is nu ook mogelijk om het aantal openstaande uren aan te geven. Daarnaast kun je dialoog uitbreiden met extra velden om bijvoorbeeld een kostenplaats, opdracht of klantnaam op te nemen.

Uitbreiding Reiskostenmodule
Door een extra configuratie optie kun je nu de route naar eigen wens instellen. Niet alleen de optimale route, maar ook de snelste of de kortste. Of een eigen mix van kort en snel.

Ondersteuning van diakritische tekens
Rostar CAS 5.22 ondersteunt ook diakritische tekens. Dit zijn de tekens die onder, boven of door een letter worden gezet, zoals ç, ğ en ş. Hierdoor kun je voortaan de namen van al je medewerkers correct schrijven.

Upgraden
Wij willen je er op wijzen dat het van groot belang is om Rostar CAS te upgraden naar een laatste versie, zo blijf je het maximale uit je planning halen. Lees hieronder waarom upgraden belangrijk is.

Het belang van upgraden

Reserveer snel
Onze consultants staan in de startblokken om de uitrol van Rostar CAS 5.22 ook in jouw organisatie uit te voeren. Neem contact met ons op en wees ervan verzekerd dat je snel aan de slag kunt met upgraden.

Reserveer een consultant