Social top menu

Securitas
‘ In de beveiligingsbranche maakt een goede planning het verschil tussen geld verdienen of geld verliezen.’ Peter Schollmann, algemeen directeur Securitas

Wie

Met ruim 330.000 medewerkers wereldwijd maken wij uw wereld elke dag een stukje veiliger. Securitas is actief in 53 landen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, Azië en Afrika. Het hoofdkantoor bevindt zich in Zweden. Securitas Nederland is met 6.400 medewerkers een van de grootste spelers in ons land. De organisatie werkte met een zelf ontwikkeld planningsysteem toen de nieuwe cao zich aandiende.

Probleemstelling

De veranderingen die de nieuwe cao met zich meebracht, waren heel complex. Ons eigen planningsysteem was al op leeftijd en we vroegen ons serieus af of we nog zelf moesten gaan ontwikkelen om aan de nieuwe cao te voldoen of dat we voor een andere oplossing moesten kiezen. We voorzagen dat we heel veel software zouden moeten schrijven. Dat zou veel energie en hoge kosten vergen, maar het grootste risico was toch wel of we op tijd klaar zouden zijn. Want dat was een absolute eis.

Resultaat

Het belangrijkste resultaat dat Securitas heeft behaald is dat ze met Rostar CAS de nieuwe beveiligings-cao direct vanaf de invoering hebben kunnen naleven. Erik Pokorny: “Paralax was daarin echt een partner en dat maak ik lang niet altijd mee. Hun hoogste doel was om vanuit Rostar CAS op tijd goed te kunnen verlonen. Daar hebben ze zich enorm voor ingespannen, ook met investering van eigen extra tijd en energie. Natuurlijk profiteren we ook van nieuwe softwarefuncties, zoals de webportal voor medewerkers, rapportages en het gebruiksgemak voor planners. Maar op tijd starten stond bovenaan.”

Download de volledige business case!

  • privacy en cookie statement

Meer informatie over deze branche?

Voor Securitas hebben wij de volgende Paralax software ingezet:

Heb je hier vragen over? Stel die dan direct aan Arnold Panis:
Stuur een mail
Heb je hier vragen over? Neem dan contact op