Social top menu

Rostar CAS als spin in het web van het planproces bij ATS

Wie

De ATS Groep is een professionele en ambitieuze groep van bedrijven, actief in de industriële, diensten- en openbare sector. Sinds enkele jaren is Luminus hoofdaandeelhouder. De technici van ATS werken projectmatig aan zeer uiteenlopende oplossingen op het gebied van elektrotechniek, procestechnologie en machinebouw.

Probleemstelling

Toen ATS 35 jaar geleden begon als kleinschalig familiebedrijf, was plannen niet nodig. Met enkele mede- werkers in dienst was de planning uiterst overzichtelijk. Maar door interne groei en overnames is ATS in de loop der jaren uitgebreid tot een groep van vijftien bedrijven. ATS is voornamelijk actief in België, maar volgt de multinationale klanten ook wereldwijd. Het personeelsbestand is gegroeid tot 800 medewerkers. Ongeveer 300 daarvan worden dagelijks ingepland op projecten op locatie.

Resultaat

Bij de keuze voor een nieuw planpakket was de mate van integreerbaarheid een belangrijk criterium. Niet alleen wilde ATS de behoefteplanning uit het zelf ontworpen projectbeheerssysteem kunnen koppelen, ook koppelingen met derde partijen stonden op het wensenlijstje. Daarvoor is een volledig geïntegreerd en geautomatiseerd landschap noodzakelijk. ‘Rostar CAS bleek daarin uitzonderlijk. Het vormt op dit moment het kloppend hart van ons planproces. Aan de ene kant koppelt het met onze systemen voor projectmanagement, personeelsgegevens en voertuigen en aan de andere kant exporteert het gegevens voor de verloning.

Download de volledige business case!

  • privacy en cookie statement
Heb je hier vragen over? Stel die dan direct aan Arnold Panis:
Stuur een mail
Heb je hier vragen over? Neem dan contact op